De våldsamma (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Robert Jennvik (del 3)
Utgivningsdatum
2018-12-10
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178290048
De våldsamma (e-bok)

De våldsamma E-bok

E-bok,  Svenska, 2018-12-10

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Nynazistiska vindar blåser över Uppsala och mitt i infernot står Kriminalkommissarie Robert Jennvik och hans team vid Uppsalapolisen. Unga, utstötta, arga och våldsbenägna killar rekryteras i stadig takt och den nynazistiska organisationen växer lavinartat.

Ett vådaskott under en demonstration utlöser hämndaktioner som riktar sig mot poliser där man inte nöjer sig förrän personerna ifråga är döda. Robert Jennvik dras in i en smutsig värld där hatet mot poliser även slår mot hans egna team och där starka krafter är ute efter vedergällning av den allra värsta sorten.

Tillsammans med sina kollegor tar Jennvik upp kampen med de främlingsfientliga krafter som sveper över Uppsala. Deras arbete för dem långt upp i samhällets toppskikt, till personer som vill förändra samhället och människors demokratiska rättigheter och som tror att de kan leva precis som de vill och diktera villkor och förutsättningar helt på egen hand.

Sofia Beckman hade aldrig kunnat föreställa sig att hennes karriär vid polisen skulle utveckla sig som den gjort. Hon hade ambitioner, hon ville vidare och hon ville verkligen bli något. Men så mötte hon Uppsalas bad-boy Roger Rönn och blev hopplöst förälskad. Nu har de hamnat i ett läge som försätter dem båda i fara och som hotar att förstöra allt.

De våldsamma är den tredje spännande, fristående delen i serien om Robert Jennvik, efter De sammetslena och De frusna barnen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Håkan Karlsson