Julmord i skärgården (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (269.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Morden på Smögen (del 5)
Inläsare
Rachel Mohlin
Utgivningsdatum
2021-10-29
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178290512

Julmord i skärgården Ljudbok

(18 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-10-29

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Äntligen är Dennis och Sandra tillbaka i den femte delen av "Morden på Smögen"!

Smögen är täckt av snö och is. Den kallaste vintern på många år har lagt sig över det vackra kustlandskapet. På myren uppe i bergen där barnen brukar åka skridskor, hittar två pojkar en död kvinna till hälften fastfrusen i isen. Bredvid henne ligger ett mycket gammalt föremål. Det är bara några dagar kvar till julafton. Precis när Dennis och Sandra börjat hitta lugnet inför julledigheten landar ärendet på deras bord.

Victoria har förberett firandet i flera veckor. En jul i skärgården är något hon längtat efter i många år och nu har Björn äntligen gått med på att fira i fiskarstugan på Smögen. När hon förstår att Dennis och Sandra inte kommer att få ledigt över julhelgen blir hon förtvivlad, samtidigt som hon förstår att en mordutredning går före allt - även ett julbord fyllt av skaldjur och andra skärgårdsdelikatesser.

Vem är kvinnan på isbanan och vad har hänt henne? Har fyndet vid myren något med mordet att göra, eller är det ett värdefullt föremål från vikingatiden som bara råkat hamna bredvid kvinnan? Dennis och Sandra tvingas söka efter svaren i en tusenårig bohuslänsk historia.

"Julmord i skärgården" är den efterlängtade femte delen i succéserien "Morden på Smögen". Anna Ihrén är uppvuxen i Stockholm och Göteborg och har tillbringat alla sina somrar i trakterna där böckerna utspelar sig. Hon är även författaren bakom Jubileumsserien, som speglar de utmaningar Göteborg står inför när staden fyller 400 år.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Julmord i skärgården. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En okej kriminalhistoria
    -, 31 januari 2024

    Boken innehåller en okej kriminalhistoria, men bihistorien från vikingatiden känns lite ovidkommande. Det finns en koppling men lite tunn. Har också svårt för uppläsaren, som jag tycker betonar och pausar på fel ställen.

  2. Dålig uppläsare
    -, 3 juni 2022

    Jag klarar nog inte att lyssna klart på boken eftersom uppläsaren är så fruktansvärt dålig.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Ihrén