Nattvakten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (237.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jubileumsserien (del 1)
Inläsare
Rachel Mohlin
Utgivningsdatum
2019-12-23
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178290536

Nattvakten Ljudbok

(18 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2019-12-23

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Nattvakten" är första delen i Anna Ihréns "Jubileumsserien" - inspirerad av skandinaviska deckarsuccéer som Bron och Brottet. Hon har tidigare gett ut den lovordade och framgångsrika serien "Morden på Smögen", där huvudpersonerna är desamma som i "Jubileumsserien".

Den stora skridskobanan i Göteborg är dekorerad med isskulpturer och gnistrande granar. Förälskade par och familjer njuter av stämningen. Men så gör en liten flicka en fasansfull upptäckt: i en av skulpturerna ligger en infrusen man!
Den döde visar sig vara politikern Lennart Starck och fallet får genast högsta prioritet hos polisen, där Sandra Haraldsson nyligen tillträtt en ny tjänst. Hennes kollega Dennis Wilhelmson är ledig för studier och har lärt känna den unga kvinnan Jasmin, som en dag försvinner utan förklaring. Spåren leder till Amsterdam och Rembrandts mästerverk Nattvakten. Plötsligt har Sandra och Dennis dragits in i en härva av otäcka händelser. Men vad har den världsberömda målningen egentligen med Jasmins försvinnande att göra? Och med den döde politikern i Göteborg?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Ihrén