Atomer (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (162.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Malin Molin
Utgivningsdatum
2018-08-16
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178291120

Atomer Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-08-16

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Alma förstår sig på miljökemi. Hon förstår matematik. Hon förstår meteorologi i all sin brusande nyckfullhet. Men människor tycker hon är obegripliga. De kan bli lämnade, lurade, besvikna. Gång på gång.

Själv föredrar hon att aldrig känna tillit till någon, för att slippa bli sviken. Hon har tillfälliga affärer med män hon tar hem från krogen, men tillåter sig aldrig att utveckla några känslor för dem.

Så hittar hon Cedrik på krogen. Cedrik som hon vuxit upp med, men som lämnade henne för att resa jorden runt. Det hade kunnat bli ett vackert återseende men utvecklar sig till något helt annat.

Sofia Nordin är född 1974 och kanske mest känd som barn- och ungdoms-författare med två Augustnomineringar. Atomer är hennes tredje vuxenroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Atomer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Återseende från barndomen med skruv
    Martin, 23 augusti 2022

    Välskriven med fint språk om ett återseende med barndomsbästis som blir konstigt och skruvat. Nutid och dåtid varvas då vännernas relation berättas. Huvudpersonen är forskare i miljökemi med ett lite speciellt privatliv. Språket är fint och liknelser med atomer och kemi varvas in på ett snyggt sätt. Där finns också några reflektioner över forskning. I bokens baksidestext nämns att huvudpersonen kan matematik men det är inget som förekommer i boken. Jag ville veta lite mer om barndomsvännen mo... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Nordin