Brottskod 09 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (324.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Joakim Hill (del 8)
Inläsare
Kjell "Coach" Bengtsson
Utgivningsdatum
2018-09-12
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178291397
Brottskod 09 (ljudbok)

Brottskod 09 Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-09-12

Styckköp

137

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Nu i ny remastrad version!

En ung människa hittas död i slänten ner mot havet i normalt idylliska Ålabodarna vid Öresundskusten och detta just där Norgebåten passerar med sina turister var afton så punktligt att man nästan kan ställa klockan efter den.

En upprorisk trettonåring som mamman förbjudit visa magen men som gör det ändå, plockas upp av en främling i bil och försvinner.

En arkeolog från Lund söker upp polisen och berättar om en ung kvinna, Lenore, som han träffat vid utgrävningar i Pompeji och där inlett ett intensivt förhållande med.

Men när han så blivit tvungen återvända till Sverige för att skriva klart sin avhandling fick han inte ens ta riktigt avsked av henne. Hon återkom inte som avtalat i tid från en kort resa till biblioteken i Rom och planet kunde inte vänta. Hon hörde heller inte av sig sedan. Hade hon helt enkelt bara tröttnat på honom?

Desperat försöker han glömma henne, men lyckas dåligt. En natt när han precis somnat på en blandning av whisky och sömtabletter väcks han av ett telefonsamtal. Är det inte hennes röst? Och dessutom hörs en mycket brutalt hotfull mansröst i bakgrunden. Något står inte rätt till. Upprörd kontaktar han polisen.

Brottskod 09 är en riktig nagelbitare? Den är angelägen, samhällskritisk, psykologiskt skarp och vansinnigt spännande. Emma Tornborg, Sydsvenska Dagbladet

Bravo Bodil Mårtensson, det här är en av det senaste årtiondets bästa svenska deckare! Jean Bolinder, DAST
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bodil Mårtensson