Greppet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (329.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Joakim Hill (del 10)
Inläsare
Kjell "Coach" Bengtsson
Utgivningsdatum
2018-09-26
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178291410
Greppet (ljudbok)

Greppet Ljudbok

(4 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-09-26

Styckköp

137

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Nu i ny remastrad version!

En riktigt varm och skön vår. En av dem som inleder badsäsongen är den livsglada artonåringen Helena Berning. Och det är för sent att ångra sig när foten plötsligt sitter fast som i ett skruvstäd, och ett kraftfullt ryck drar ner henne mot den mörka bottnen. Det är föga tröst för henne att hon inte är ensam. På olika badplatser händer det att folk påträffas obegripligt drunknade. De verkar inte ha något gemensamt, så det dröjer innan man kopplar ihop fallen. Har någon tagit på sig uppgiften att avgöra vem som ska få leva - eller dö?
Ett skräckslaget par kallar sedan polisen till en promenadstig i Bruces skog i Helsingborg. Där finns en svårt sargad man och hans hund, både mycket döda. Mannen har varit en av landets mest inflytelserika finansmän, och det verkar svårt att tro att det handlat om en olyckshändelse, i och med att obduktionen visar att två kamphundar varit inblandade. En koordinerad attack? Men varför? Och av vem?

"Mästerligt av en deckardrottning." (Jean Bolinder, Skånska Dagbladet)

Bodil Mårtensson valdes till Årets personlighet 2011 av Marknadsföreningen i Helsingborg. Motivering: "För en osviklig förmåga till spännande djupdykningar i människors inre, i traktens hav och historia. Vinnaren lämnar ingenting åt slumpen i sin jakt på en bra berättelse som sedan spetsas med en lagom dos poetisk frihet och humoristisk underfundighet."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bodil Mårtensson