Budbärarinnan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (313.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Cecilia Lund (del 11)
Inläsare
Janna Eriksson
Utgivningsdatum
2018-09-28
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178291434

Budbärarinnan Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-09-28

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ett brutalt terrordåd har skakat huvudstaden och berört Cecilia, precis som alla andra, på djupet. Nio personer har blivit kallblodigt mördade och flera av terroristerna befinner sig fortfarande på fri fot. Cecilia skriver en ilsken krönika om politikers ansvarslöshet, vilket leder till att hon kommer på kant med både etablissemanget och sin egen familj. Hur mycket får man egentligen säga högt - och är det alltid bra att hålla tyst för att vårda sitt varumärke och inte mista social ställning?

Samtidigt, i ett så kallat utanförskapsområde, är 16-åriga invandrarflickan Leyla hårt påpassad av sina bröder och övriga släkten. Hedern måste bevaras till varje pris. Leyla är bortlovad till en äldre släkting och ska giftas bort till sommaren. Men Leyla vägrar acceptera den tvingande normen. Hon har blivit förälskad i en svensk pojke och bryter i smyg mot alla regler familjer tvingar henne att leva efter. I och med detta utsätter hon sig för stora risker, så pass allvarliga att hennes liv är i fara. Oväntat korsas Cecilias och Leylas vägar. Båda är kvinnor som följer sitt hjärtas röst, men båda visar sig också vara brickor i ett spel mycket större än de själva till en början förstår. Oskyldiga liv är på väg att offras och bara Cecilia kan stoppa ännu ett vansinnesdåd.

"Budbärarinnan" är den efterlängtade elfte delen i Katerina Janouchs populära serie om barnmorskan Cecilia Lund.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Budbärarinnan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sista i serien
    -, 25 januari 2021

    Jag som har lyssnat på dessa böcker blev väldigt besviken på att en ny uppläsare använts. Inte samma inlevelseförmåga, hon läser bara rakt av utan känsla. Drar ner betyget på boken. Väldigt mycket politik tycker jag, inte alls samma känsla som de tidigare böckerna i serien. Men verkar vara den sista, så då ville jag ändå göra ett avslut.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katerina Janouch