Förlorat Hopp (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Morden i Halland (del 1)
Inläsare
André Christenson
Utgivningsdatum
2019-02-25
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178292196
Förlorat Hopp (e-bok)

Förlorat Hopp E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-02-25

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En mycket värdefull tävlings- och avelshingst blir stulen från ett stuteri i Glommen, strax norr om Falkenberg. Hingstens ryttare anklagar stuteriägaren för att undanhålla hästen med vilja, samtidigt som en sörjande hästskötare börjar bete sig allt konstigare.

Då hästskötaren en dag påträffas död under ett av bakhjulen på gårdens traktor, väljer Falkenbergspolisen att tillkalla Enheten för grova brott i Halland, med kriminalkommissarie Magnus Johansson och kriminalinspektör Kajsa Rudolfsson i spetsen.

Som ung, nytillträdd chef för enheten måste Magnus Johansson ständigt brottas med gamla stofiler som vägrar förändring och som motarbetar honom i allt. Pressen på utredningsteamet är stor och tiden är knapp. Men allt är inte som de verkar på den halländska kusten och oförutsägbara händelser sätter käppar i hjulet för polisen.

C T Karlsson är författare till populära deckarserien Falkenbergsmorden och feelgoodromanen Underbara Maj.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av C T Karlsson

  • Underbara Maj

    C T Karlsson

    Maj Carrén sitter vid köksbordet en morgon i oktober. Livet har fått sig en ordentlig törn. Självömkan, orkeslösheten och världens undergång upptar större delen av hennes inre. Hennes kropp har under åren vuxit, knäna känns i trapporna och lusten ...