En midsommarnatt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (205.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Lisa Ahnlund
Utgivningsdatum
2019-02-07
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178292233
En midsommarnatt (ljudbok)

En midsommarnatt Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-02-07

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Alice Norberg har lämnat livet i Stockholm bakom sig och återvänt till sitt föräldrahem. Utan vare sig jobb eller pengar är hennes mål att skapa en ny tillvaro åt sig själv och sin son. Med sin nyvunna frihet är kärlek det sista hon tänker på. Men närmaste grannen, mjölkbonden Noa Lundkvist, har helt andra planer ...

Noa var bara femton när den fyra år äldre Alice övergav landsbygden för huvudstaden. Nu är hon tillbaka och Noa inser att hans tonårsförälskelse inte har mattats utan växer sig starkare för varje gång de ses. Och den här gången tänker han inte låta henne komma undan.

I sin tredje roman bjuder Sara Dalengren på kärlek, längtan och framtidsdrömmar. En midsommarnatt är en somrig romance i charmig landsbygdsmiljö.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En midsommarnatt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysig och lättlyssnad
    Kaffeläsaren, 6 april 2019

    En midsommarnatt är en lättlyssnad ljudbok. Jag har fortfarande svårt med att lyssna på ljudböcker men med denna gick det riktigt bra. Det är en berättelse om kärlek som utspelar sig på landet. Jag är själv uppvuxen på bondgård med massa kor så det är extra roligt att livet på en bondgård skildras en del i boken. Författaren skildrar även den komplicerade relationen mellan syskon, något jag känner igen mig i. Boken utspelar sig mest i nutid men vissa tillbakablickar till Alices liv i Stockhol... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Dalengren