Sova med fiskarna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (472.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Tillén och van Rijssen (del 2)
Inläsare
Mattias Knave
Utgivningsdatum
2019-03-15
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178293124
Sova med fiskarna (ljudbok)

Sova med fiskarna Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2019-03-15

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En pälsklädd man hittas död i en stor trädgårdsdamm i ett av Göteborgs mest välbeställda villakvarter. Mannen bär spår av misshandel, och en närmare undersökning får rättsläkaren att associera till en tortyrmetod som användes under Balkankrigen. På mannens kropp hittas ett visitkort till en kriminalreporter på en av Sveriges största tidningar.

Spanarna Claes Tillén och Peter van Rijssen vid länskriminalen i Västra Götaland leder mordutredningen, men spåren drar åt olika håll och de inser snart att fallet är mycket mer invecklat och långt farligare än de först trott. Har Hells Angels med fallet att göra? Varför är Volvos säkerhetsavdelning inkopplade? Och vad vet egentligen grannarna i villaområdet?

Jan Sprangers har ett långt förflutet som journalist och researcher på Sveriges Television och som kriminalreporter på kvällstidningen GT. Att han lärt känna den värld som befolkas av poliser, åklagare, advokater, misstänkta och dömda blir tydligt i hans deckare som hyllas för sin detaljkännedom och autenticitet.

"Sova med fiskarna" är den andra, fristående delen i hans spännande deckarserie om radarparet Tillén och van Rijssen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan Sprangers