Hjärtevän (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Inläsare
Magdi Saleh
Utgivningsdatum
2019-04-25
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178293827
Hjärtevän (e-bok)

Hjärtevän E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-04-25

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hamid arbetar som undersköterska på ett äldreboende. Han trivs bra på sitt jobb och är nöjd med tillvaron. Grannen Angelica är så gott som den enda han umgås med på fritiden, men det gör ingenting - han uppskattar sitt stillsamma liv i Sverige efter den dramatiska flykten från Afghanistan några år tidigare.

Men så en dag träder William in i hans liv och vänder upp och ned på allting. Han är barnbarn till Harald, en av brukarna på boendet, och Hamids raka motsats: lång, blond, välklädd och sofistikerad.

Trots den något dryga attityden kan Hamid inte låta bli att attraheras av William. Ju mer han träffar honom, desto starkare blir känslorna. Frågan är bara om William känner likadant. Och hur ska Hamid göra för att lyckas ta reda på det?

"Hjärtevän" är en varm och ömsint berättelse om hur livet kan förändras när man minst av allt anar det. Och om det viktigaste av allt: kärleken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hjärtevän. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Missa inte denna!
    Lovisa Wistrand, 2 oktober 2019

    Fin, romantisk och kärleksfull! Missa inte den här pärlan om du gillar romance. Dessutom är det kärlek mellan två killar. <3

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Dalengren