Konsten att dö (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (340.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Joakim Hill (del 4)
Inläsare
Kjell "Coach" Bengtsson
Utgivningsdatum
2019-08-16
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178293834
Konsten att dö (ljudbok)

Konsten att dö Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-08-16

Styckköp

128

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En stuga uppe på Söderåsen har brunnit ner nästan till grunden. Grannfrun, Anna Svensson, vittnar om att huset den senaste tiden varit bebott av någon helt annan än ägaren. En udda och skygg person.
I stugan hittas en svårt förkolnad kropp, som snart identifieras som den välkände konstnären, Per Vagnman. Problemet är bara att Per sedan ett par år tillbaka är formellt dödförklarad efter en drunkningsolycka ...
När fler mord sker riktas misstankarna mot Lise. Men är hon verkligen inblandad? Och vem är den mystiske italienske konsthandlare som plötsligt dyker upp?

"Konsten att dö" är den fjärde fristående delen i serien om kriminalkommissarie Joakim Hill och hans kolleger vid polisen i Helsingborg. Det är en rapp och tät thriller, om en värld där cynism, svek och girighet fått styra alltför länge.

Bodil Mårtenssons böcker om kriminalkommissarie Joakim Hill har ofta jämfört med Sjöwall-Wahlöös klassiska deckare. De förenar spänning med både humor och psykologisk trovärdighet, ofta i vardagsnära situationer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bodil Mårtensson