Arvsynd (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Althea Molin (del 4)
Utgivningsdatum
2019-11-04
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178294473

Arvsynd E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2019-11-04

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En laddad och tät thriller om hämnd, som rör sig från New Yorks lyxiga finanskvarter till den svenska landsbygdsidyllen - som är långt ifrån så fridfull som den verkar.

"Arvsynd" är fjärde, fristående delen i Veronica Sjöstrands serie om den egensinniga gärningsmannaprofileraren Althea Molin. Gillar du starka kvinnliga karaktärer och internationell spänning på hög nivå så är det här något för dig! I höst släpps ytterligare tre delar i serien: "Änglalik","Kretsen" och "Ensamvarg". "Kretsen" nominerades till bästa svenska kriminalroman 2009.

Dottern till en av USA:s rikaste och mest framgångsrika entreprenörer - svenskfödde Mikael Starkenberg - blir kidnappad från hemmet på Manhattan. Mikael vägrar involvera polisen, så säkerhetsföretaget Modus och profileraren Althea Molin får uppdraget; hon har nyligen återvänt till New York efter några år i Stockholm. Då hör kidnapparen plötsligt av sig: "100 miljoner dollar annars dör din dotter. Du har 10 dagar. Vi ska förstöra ditt liv. Tick Tack. Tick Tack." Det blir startskottet till en intensiv kamp mot klockan som tvingar Althea tillbaka till Sverige, där obehagliga överraskningar väntar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Veronica Sjöstrand