Prinsessan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (145.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Svenne Mattsson (del 3)
Inläsare
Magnus Schmitz
Utgivningsdatum
2019-07-15
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178295104
Prinsessan (ljudbok)

Prinsessan Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-07-15

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tomas Arvidssons populära deckarserie om Svenne Mattson får nytt liv i nyutgåva med nya snygga omslag och uppläsning av Magnus Schmitz!

Världens dyrbaraste konstverk, La Bella Principessa av Leonardo da Vinci, ställs ut på Eriksbergshallen i Göteborg. Tavlan är värderad till en och en halv miljard svenska kronor. Den skyddas av pansarglas och bevakas dygnet runt av väktare och kameror.

Svenne Mattsson har hållit sig lugn ett bra tag, men börjar få abstinensproblem. I hela Europa är det nog bara Svenne och hans kumpan Kenneth Lind som är tillräckligt smarta för att lägga vantarna på da Vincis mästerverk - och att göra det spårlöst.

Stöten är intressant och synnerligen välbetald. Tyvärr tycker polisen och försäkringsbolaget också det. Man sätter in den skarpaste utredaren man har, Karolina Jonsson.

"Prinsessan" är den tredje, fristående delen i Tomas Arvidssons deckarserie om Svenne Mattson.

Tomas Arvidssons deckare är skickligt komponerade, välskrivna och mycket spännande. Med stor berättarglädje och underfundig humor, men helt utan våldsskildringar, utgör de en stilla protest mot det allt grövre underhållningsvåldet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tomas Arvidsson