Blodröd våg (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (296.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
John Madden (del 2)
Inläsare
Ludvig Josephson
Utgivningsdatum
2020-10-12
Förlag
Word Audio Publishing
Översättare
Nils Larsson
ISBN
9789178298402

Blodröd våg Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2020-10-12

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Efter flera år i Scotland Yards tjänst har kriminalkommissarie John Madden dragit sig tillbaka. Tillsammans med hustrun Helen och deras två barn lever han ett stillsamt liv på landet i det fridfulla Surrey. Men minnena från hans svåraste fall sommaren 1921 då en psykopatisk krigsveteran satte skräck i en hel landsända gör sig fortfarande påminda då och då.

När den tolvåriga Alice Bridge försvinner och en omfattande skallgångskedja sätts igång för att hitta henne blir Madden den som bokstavligen snubblar över hennes svårt sargade lik. Och när ytterligare en mördad flicka återfinns kort därefter kan han inte låta bli att delta i jakten på den skyldige. Men det gäller att slå till fort - mördaren kommer inte att vänta länge på sitt nästa offer.

"Blodröd våg" är en tät och välskriven berättelse, fylld av minnesvärda karaktärer, som utspelar sig vid en tidpunkt då mörka krafter börjar sprida sig i Europa. Rennie Airths första bok om kriminalkommissarie John Madden, "Mörkrets flod", belönades med det prestigefyllda franska deckarpriset Le Grand Prix de Littérature Policière.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rennie Airth