Saffran (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
In Paradise (del 6)
Utgivningsdatum
2020-12-04
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178298969
Saffran (e-bok)

Saffran E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-12-04

Styckköp

29

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den bästa semestern i Alessandras liv börjar lida mot sitt slut. Det är julafton och ett storslaget firande väntar innan hon flyger hem till Sverige. Förutom vemodig är hon dessutom osäker inför att visa sitt intresse för Ashad, den snygge värden som har varit så behjälplig under tiden på Royal Paradise Resort. Trots alla laddade blickar och ömma beröringar blev det aldrig något mer än så.

Just när stämningen mellan dem börjar hetta upp anländer Faye och Aiden, det irländska paret som följde med Alessandra på en spännande utflykt tidigare under semestern. Tillsammans tillbringar de kvällen genom att se på en sexig show med läckert julljus, suggestiv dans från tomtenissar och drinkar med stark smak av saffran. Och en jultomte som överraskar alla - inte minst Alessandra.

"Saffran" är sjätte delen i en serie erotiska noveller om en kvinna som reser till Maldiverna för att njuta av livet till fullo. Det är stämningsfulla och vackert skrivna berättelser om spännande sexuella möten långt borta från vardagen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Valeria Dare