Suklaamuna (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (137.5 MB)
Språk
Finska
Serie
Juhlien taikaa (del 2)
Inläsare
Riina Tikkanen
Utgivningsdatum
2020-04-03
Förlag
Word Audio Publishing
Översättare
Sofia Olsson
ISBN
9789178299607
Suklaamuna (ljudbok)

Suklaamuna Ljudbok

av Mia Ahl
Ljudbok,  Finska, 2020-04-03
149
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Suklaamuna on odotettu jatko-osa Mia Ahlin jouluromaanille Yllätyspukki.
Kun Yllätyspukissa seikkailtiin jouluisessa Göteborgissa, nyt koittaa jo kevät, ja luvassa on pääsiäisyllätyksiä!

Jennyn syntymäpäivä lähestyy, ja 40-vuotisjuhlat ovat pääsiäistä edeltävänä viikonloppuna. Jennyn ystävät Sofia ja Jessika ryhtyvät junailemaan yllätysjuhlia pyöreitä täyttävälle ystävälleen, mutta Jennyn syntymäpäivävastainen aviomies Magnus laittaa yllättäen kapuloita rattaisiin. Turvallinen, mutta kaavoihin kangistunut Magnus ei syntymäpäivistä perusta ja ilmoittaa, ettei aio hankkia Jennylle edes lahjaa!

Jennylle valkenee, että saadakseen ikimuistoiset nelikymppiset hänen on otettava ohjat omiin käsiinsä. Hammaslääkärinä työskentelevän Magnuksen vastahakoisuudesta huolimatta Jenny päättää ilmoittautua suklaantekokurssille, jonka vetäjä Emil osoittautuu melkoiseksi herkkupalaksi itsekin...

Kun Jenny kertoo ystävilleen suklaakurssista, heiltä ei jää huomaamatta, että Jenny keskittyy kertoessaan enemmän suklaasilmäiseen Emiliin kuin itse suklaan valmistamiseen. Ystävien hälytyskellot alkavat soida. Miten he saisivat Magnuksen ymmärtämään, että Jenny on pian muunkin kuin suklaan vieteltävissä?

Mia Ahlin vapauttavalla huumorilla höystetty pääsiäisherkku sopii erinomaisesti romantiikan- ja tietenkin suklaannälkäisille!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »