Vredesmod (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (184.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Althea Molin (del 5)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2020-09-25
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178299645

Vredesmod Ljudbok

(30 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-09-25

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Vredesmod" är Veronica Sjöstrands femte bok om gärningsmannaprofileraren Althea Molin. Det är en tät och intensiv thriller med ett skräckscenario som mycket väl skulle kunna bli verklighet.

Aktivistgruppen Mori, som håller till på Internets illegala sidor på Darknet, har länge sökt efter en möjlighet att riva ner maktens strukturer och starta en revolution, ett världskrig. De har nu hittat sitt mål - ett fredssamtal i Stockholm mellan USA, Sydkorea och Nordkorea.

Althea Molin, som arbetar på stiftelsen Vigilance med ett forskningsprojekt om extremism på nätet, upptäcker gruppens planer. Hon inser att de verkar ha både struktur och medel att utgöra ett hot mot de fyra ländernas presidenter.

Tillsammans med sin bästa vän Emelie och kollegorna på Vigilance försöker Althea desperat få ländernas säkerhetsorganisationer att lyssna, men politik och misstro sätter ständigt krokben för henne. Dagarna närmar sig och gruppens planer på Darknet blir allt otäckare och mer realistiska. Försöken att stoppa aktivisterna tar Althea från New York till både Seoul och Stockholm.

Kommer mötet att bli det fredssamtal som planerats, eller blir det i stället ett blodbad?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vredesmod. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Althea Althea
  -, 3 mars 2022

  Verkligen fastnat för bokserien med Althea. Gillar blandningen av hennes privatliv med insikter om sig själv och arbetsliv, relationer. Bra flöde i storyn och intressant och aktuella ämnen i böckerna. Storpotäten är med också, ha ha.

 2. Förvånansvärt
  -, 18 mars 2021

  Bra trots min tveksamhet kring ämnet som sällan intresserar mig.
  Ser framemot fler böcker om Althea och hoppas verkligen att det kommer fler.

 3. Lite spänning a la Hollywood
  Bokdjungeln , 12 oktober 2020

  Jag tycker att boken börjar väldigt spännande och sen planar den ut lite. När jag lyssnade tänkte jag hela tiden på att det kunde ha varit en Hollywoodfilm. Går man in med inställningen att handlingen har lite "Hollywoodspänning" över sig så tror jag att boken blir bättre. En helt ok ljudbok tycker i alla fall jag.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Veronica Sjöstrand