Jakten på Amos Decker (Reine Brynolfsson) (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (393.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2018-08-20
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178350063

Jakten på Amos Decker (Reine Brynolfsson) Ljudbok

(29 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-08-20

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Välj inläsare! Jakten på Amos Decker, som är den första delen i Baldaccis serie om Amos Decker, finns även inläst av Dan Kandell.

AMOS DECKER är en före detta NHL-spelare som sadlat om till polis. Fotbollskarriären avslutades abrupt i hans första NFL-match i och med en brutal tackling av en motspelare. Han är fortfarande hemsökt av en bieffekt från hjärnskadan han ådrog sig vid olyckan: diagnosen hypertymesi - han minns allt som händer honom, inklusive saker han skulle föredra att glömma. Idag är Amos Decker en bruten man. För drygt ett år sedan hittade han sin fru, dotter och svåger bestialiskt mördade. Mördaren gick inte att hitta. Deckers tillvaro krossades, han begärde avsked från polisen och lät livet rasa ihop fullständigt. Men så händer något. En man anmäler sig själv till polisen och erkänner brottet. Decker tar då chansen att få veta vad som egentligen hände den där kvällen ...

David Baldacci föddes 1960 i Richmond, Virginia och är en av världens mest populära författare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 120 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista.

»Man tror på karaktärerna, storyn är exceptionellt klurig och det är skickligt översatt.»
Gull Åkerblom, BTJ, om Jakten på Amos Decker

»Över 120 miljoner sålda böcker.»
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Jakten på Amos Decker (Reine Brynolfsson). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Hemsk historia
    -, 16 december 2023

    Alltför surrealistisk och blodig.

  2. Nu så...
    Per Ekedahl, 12 december 2018

    Efter att ha läst de tidiga böckerna av David Baldacci som både stilistiskt och dramaturgiskt var lite trevande så tycker jag att författaren nu hittat ett riktigt bra koncept med bra 'action' och mer intressanta karaktärer.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av David Baldacci