En stjärna som faller (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (259.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Carina Ehrenholm
Utgivningsdatum
2018-11-19
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178350889
En stjärna som faller (ljudbok)

En stjärna som faller Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-11-19

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Paula Ekdahl är framgångsrik fastighetsmäklare och bor i en lyxvåning på Östermalm med sina guldfiskar. Hon är snygg, vältränad och kan välja och vraka bland älskarna - inte minst är hon beroende av sociala medier och livet kretsar kring likes.

När Paula får en blackout efter sitt födelsedagsfirande hemma bestämmer hon sig för att åka till livsstilscentret Two Swedish Hippies vid kusten i Skåne för att vila ut. Väl där får hon reda på saker som skakar om hennes liv i grunden. Varken hennes förflutna eller den väg hon valt är självklar längre, och för att gå vidare måste Paula finna stjärnan i sitt liv.

En stjärna som faller är en feelgoodroman om yttre framgång, inre lycka och att följa sin passion.

Elisabeth Andersson är journalist och författare. Tidigare har hon arbetat på bland annat Expressen och Sveriges Television. Idag jobbar hon som journalist på Sydsvenskan i Malmö. Hon bor i centrala Malmö med sin man Ronnie. Elisabeth Andersson debuterade med romanen På andra sidan Venus och har även skrivit romanerna Här och nu, Under det underbara och Lyckostarnas klubb.Det här blir hennes femte roman.

Sagt om Elisabeth Anderssons tidigare böcker:

Eli Åhman Owetz, författare:

"Den roligaste feelgood-romanen jag läst i år."

Bokbloggaren "Adéles bokhylla":

"Jag tyckte verkligen om att läsa denna bok - en lättsam, trevlig, välskriven feelgoodbok med hög igenkänningsfaktor och en riktig bladvändare. En bra bok om kvinnor - för kvinnor!"

Boklusens bokblogg:

"Småroligt, mysigt och lättsamt! Jag tycker om alla tre karaktärer och följer deras vardag med glädje genom boken. Jag vill definitivt läsa Elisabeth Anderssons kommande böcker också."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elisabeth Andersson