Trojanen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (308.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ella Werner (del 4)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2019-03-11
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178351275

Trojanen Ljudbok

(36 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-03-11

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter ett gräl där Linneas pojkvän Kristoffer gör slut berättar han att han tänker lägga ut nakenbilder av henne på nätet. Trots att han är berusad sätter han sig bakom ratten och kör därifrån.

Strax efteråt blir Linneas lillebror, som är på väg hem efter en fotbollsmatch, dödad av en rattfull bilist. Linnea är övertygad om att det är Kristoffer som kört ihjäl honom. Beväpnad med en morakniv söker hon upp Kristoffer men ångrar sig. En märklig slump gör att någon bestämt sig för att ta livet av Kristoffer och fullföljer det Linnea inte vågade.

Kristoffer var ett datorgeni och hade utvecklat ett spel som förmodligen skulle bli en världssuccé. När ytterligare två unga män med koppling till Kristoffer mördas blir profilerade Ella Werner allt mer övertygad om att datorspelet är nyckeln till lösningen.

Sanningen är värre än hon kunnat ana. I spelet döljer sig en trojan som om den aktiveras från miljontals datorer kan få hela städer att kollapsa.

Än en gång för slumpen Linnea i mördarens väg. Omedvetet sätter hon polisen på rätt spår och riskerar sitt eget liv. Kommer de att hinna rädda både henne och världen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Trojanen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    -, 11 maj 2024

    Som de tidigare böckerna lika spännande. Alltid lika trevligt att lyssna till Katarina Ewerlöf.

  2. Tyvärr orkade inte lyssna klart. Så seg och...
    Lottis, 20 juli 2019

    Tyvärr orkade inte lyssna klart. Så seg och händelselös.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mats Ahlstedt