Som nitroglycerin (e-bok) Spara 61%
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Lisa Engström (del 1)
Antal sidor
499
Utgivningsdatum
2019-03-01
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178351510

Som nitroglycerin E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-03-01

Styckköp

19 49 Du sparar 61%
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När stjärnadvokaten Niklas Bromander påträffas död i ett garage i centrala Jönköping får kriminalkommissarie Lisa Engström fallet på sitt bord. Utredningen väcker starka känslor då Bromander några år tidigare fått en polismördare frikänd. Lis, ökänd på polishuset för sitt heta temperament, är den enda som uttalar högt vad alla egentligen känner - att Niklas Bromander bara har fått vad han förtjänat.

Kort därefter försvinner Bromanders äldsta dotter spårlöst och polisen börjar ana att allt inte står rätt till i familjen. När bilder på dottern, fastbunden och naken, dyker upp drar en intensiv polisjakt igång. Spåren leder till en samtalsgrupp för utsatta kvinnor. Är det någon där som har bestämt sig för att hämnas? Eller finns hotet närmare än så?

Samtidigt brottas Lisa med sitt eget mörka förflutna. Någon vill henne illa. Att hon inte ska passa in. Aldrig känna sig hemma. Vreden växer inom henne. Och den vill ut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Som nitroglycerin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra debut!
    -, 8 april 2021

    Väldigt bra men för råa o detaljerade sex-o våldsskildringar i min smak.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Frida Moisto