Frälsaren i Burlington (cd-bok)
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Amos Decker (del 5)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2019-06-20
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
Originaltitel
Redemption
Dimensioner
135 x 135 x 25 mm
Vikt
222 g
SAB
Hce
ISBN
9789178352104

Frälsaren i Burlington

(3 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok,  Svenska, 2019-06-20

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
ÖVER 150 MILJONER SÅLDA BÖCKER!

FBI-agenten Amos Decker minns allt. Det betyder inte att han vet allt, inte ens allt om sitt eget förflutna.

När Amos Decker besöker hemstaden Burlington i Ohio tillsammans med FBI-kollegan Alex Jamison konfronteras han av en till synes okänd man. Namnet däremot känner Decker genast igen: Meryl Hawkins.

Hawkins var den förste som Decker satte dit för mord. Åren i fängelse har fått Hawkins att åldras till oigenkännlighet. Trots att han nu är döende hävdar han fortfarande att han blev oskyldigt dömd för mord.

Kan Decker ha gjort ett misstag för alla dessa år sedan? När han börjar gräva i det gamla fallet hittar Decker en koppling till ett nytt brott - ett brott som han kanske fortfarande kan stoppa.

Frälsaren i Burlington är den femte delen i David Baldaccis spännande thrillerserie om FBI:s utredare Amos Decker.

DAVID BALDACCI är en av världens mest populära författare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 150 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista.

"Omöjlig att lägga ifrån sig. Decker är en av de mest originella brottsutredare som en författare har skapat en mästerlig bästsäljare." Washington Post om Amos Decker-serien

"Baldacci är lysande." Sunday Times

"En av världens mest sålda thrillerförfattare, Baldacci, behöver knappast någon introduktion. Mästerlig intrig." Daily Mail

Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Frälsaren i Burlington. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderas varmt!
    Kim M. Kimselius, 12 april 2020

    Att läsa om Amos Decker som aldrig glömmer någonting är fascinerande. Det här var en spännande berättelse. Meryl Hawkins är en fånge som Amos Decker fick dömd för mord när han var ung och nyutbildad. Nu är Hawkins frisläppt, döende i cancer och hävdar fortfarande att han är oskyldigt dömd.

    Det får Amos Decker att tvivla på sig själv och han börjar gräva i det förflutna. Men det förflutna vill inte komma upp till ytan. Speciellt inte som ett nytt brott är på gång, som har kopplingar t... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Baldacci