Blod och ben (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Bravelands (del 3)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
322
Utgivningsdatum
2019-06-25
Förlag
Bokfabriken
Översättare
Elin Rosén
Originaltitel
Blood and Bone
Dimensioner
210 x 160 x 35 mm
Vikt
582 g
SAB
Hcg
ISBN
9789178352135

Blod och ben

(9 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-06-25
158
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hör du vrålen från Bravelands?

En elefant med en mäktig gåva. Ett lejon som färdas längs en farlig väg. En babian, insnärjd i sanningen.

En allomfattande ondska breder ut sig. En mördare leder nu savannens djur. Elefanten Himmel leder sin flock i en desperat jakt efter Bravelands rättmätige ledare medan babianen Tadd tvingas fly från sina gamla vänner och lejonet Orädd en gång deras vän har blivit förvillad av en tyrann.

Balansen i Bravelands är på väg att förstöras för evigt om inte rovdjur, bytesdjur och asätare klarar av att förena sig en gång för alla.

Förlagd till en ny episk värld, berättad ur tre olika djurs perspektiv, skapar Erin Hunter med Bravelands än en gång magi. Unga läsare har fullkomligt slukat Warriors-serien och står här inför ny, spännande läsning om vänskap, relationer, tapperhet och maktgalenskap. Välkommen in i vildmarken.

ERIN HUNTER är ett författarkollektiv bestående av de erfarna barnboksförfattarna Kate Cary, Cherith Baldry, Tui Sutherland, Gillian Philip, Inbali Iserles och Victoria Holmes.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Blod och ben
  2. +
  3. Flyende skuggor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Flyende skuggor av Erin Hunter (kartonnage).

Köp båda 2 för 305 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Blod och ben. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Riktigt bra serie överlag

    Jag har högläst "Blod och ben" lag för A vilken är tredje delen i serien Bravelands av författarkollektivet Erin Hunter. Erin Hunter är mest känd för sin succé med serien Warriors som handlar om vilda krigarkatter.
    Denna serie utspelar sig istället på Bravelands savann och har tre olika huvudkaraktärer. Kapitlen varieras med att berättas från de olika djurens perspektiv. Vi får följa Himmel - en klok elefant med övernaturliga förmågor som nu söker efter den sanna stora ledaren, Tagg - e... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Erin Hunter