Upprättelsen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Fatima Wallinder (del 3)
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2020-06-12
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Andersson, Göran (form)
Dimensioner
17 x 169 x 106 mm
Vikt
160 g
SAB
Hc
ISBN
9789178352562

Upprättelsen

(30 röster)
Pocket,  Svenska, 2020-06-12
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
ÖVER 500 000 SÅLDA BÖCKER I SVERIGE!

Kriminalkommissarie Fatima Wallinders man Dragan förverkligar sin livsdröm och öppnar en serbisk restaurang i ett gammalt kulturhus i Kungälv. Redan första kvällen utsätts restaurangen för beskjutning. Kort därpå hittar Fatima Wallinder en man mördad vid Bohus fästning i närheten av restaurangen.

När ytterligare en person hittas död i en fängelsehåla i den gamla borgruinen misstänker utredarna att det handlar om en seriemördare. Finns det en koppling mellan mordoffren och det gamla kulturhuset? Fatima Wallinder, som är föräldraledig, börjar göra egna efterforskningar. Steg för steg närmar hon sig en fruktansvärd familjehemlighet.

Upprättelsen är en fristående uppföljare till Den sista vilan (2017) och Fruktans hus (2018). När Den sista vilan utkom 2017 innebar det en efterlängtad nystart och fortsättning på den populära serien om Fatima Wallinder.

MATS AHLSTEDT, född 1949, tillbringade sina första levnadsår på en prästgård i Jämtland. Därefter gick flyttlasset till Göteborg där hans far jobbade som fängelsepräst. Efter en fil. kand. i svenska med inriktning på litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet blev Mats Ahlstedt journalist. Idag ägnar han sig enbart åt sitt författarskap och har en trogen läsekrets. Hans texter genomsyras av ett starkt samhällspatos.

"Mats Ahlstedt skriver rappt, effektivt och spännande med stämningsfulla miljöbeskrivningar, lyhörda personskildringar och intressanta intriger. Han har helt enkelt utvecklats till en läsvärd kriminalförfattare av internationell klass." Henric Ahlgren, BTJ

"Med Mats Ahlstedt har vi sannerligen fått en deckarförfattare av internationell klass!" Lars-Erik Holm, Dast Magazin
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Upprättelsen
  2. +
  3. Osynligt offer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Osynligt offer av Mats Ahlstedt (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mats Ahlstedt