Roger och Rebecka (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Vajlett och Rut (del 2)
Utgivningsdatum
2020-03-02
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
124 x 138 x 4 mm
Vikt
38 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789178352715

Roger och Rebecka

Mp3-skiva,  Svenska, 2020-03-02
225
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Den blev så kort, Vajletts och Ruts gnistrande tid tillsammans. Sedan Roger kom måste hemligheten behållas, till varje pris. Annars kan Rut förlora sonen, och Vajlett sitt arbete.

Roger trivs inte i byn, men så kommer Ingeborg, och och med sig har hon sin dotter Rebecka. Ingeborg, som enligt byhistorien gått ner sig på "Ingeborgsmyran", blev egentligen ivägkörd av sin far när hon blev gravid. Rebecka blir Rogers vän. De är de enda i byn som saknar syskon - och pappor.

I skolan regerar magister Forsberg. Han är intresserad av Vajlett och skulle kunna avslöja Vajletts och Ruts kärlekshistoria. Bland byns vuxna är han en självklar auktoritet, men barnen är rädda för honom. Hans undervisningsmetoder är helt annorlunda än Vajletts, men ska hon våga säga ifrån?

Vajlett funderar på att flytta, glömma Rut och de förbjudna känslorna och bli en alldeles vanlig ogift skolfröken igen. Tills en maskeradfest får henne att förstå att vägen tillbaka är stängd.

KARIN ALFREDSSON har varit verksam som journalist i drygt 40 år och är författare till femton böcker. Hennes 80 grader från Varmvattnet (2006) belönades med Svenska Deckarakademins debutantpris. Karin Alfredsson arbetar för att belysa och förändra flickors och kvinnors villkor världen över.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Roger och Rebecka
  2. +
  3. Valentin och Ketty

De som köpt den här boken har ofta också köpt Valentin och Ketty av Karin Alfredsson (inbunden).

Köp båda 2 för 483 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Alfredsson