Roger och Rebecka (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (223.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Vajlett och Rut (del 2)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2020-02-04
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178352722

Roger och Rebecka Ljudbok

(30 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-02-04

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den blev så kort, Vajletts och Ruts gnistrande tid tillsammans. Sedan Roger kom måste hemligheten behållas, till varje pris. Annars kan Rut förlora sonen, och Vajlett sitt arbete.

Roger trivs inte i byn, men så kommer Ingeborg, och hennes dotter Rebecka, tillbaka. Ingeborg, som enligt byhistorien gått ner sig på "Ingeborgsmyran". Sanningen är att hon blev gravid och ivägkörd av sin far, men nu är han död och hon återvänder. Rebecka blir Rogers vän. De är de enda i byn som saknar syskon - och pappor.

I skolan regerar magister Forsberg. Han är intresserad av Vajlett och skulle kunna avslöja Vajletts och Ruts kärlekshistoria. Bland byns vuxna är han en självklar auktoritet, men barnen är rädda för honom. Hans undervisningsmetoder är helt annorlunda än Vajletts, men ska hon våga säga ifrån?

Vajlett funderar på att flytta, glömma Rut och de förbjudna känslorna och bli en alldeles vanlig ogift skolfröken igen. Tills en maskeradfest får henne att förstå att vägen tillbaka är stängd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Roger och Rebecka. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fin och sorglig historia
    -, 8 juli 2022

    Denna uppföljare var lika bra som den första!! Saknar den redan!

  2. Bra!!
    - (Sundsvall), 25 mars 2020

    Bra om än inte lika bra som första delen! Boken är både rolig och tänkvärd, man får också bli irriterad på korkade gubbar och insnörpta fruntimmer! Välskriven och fint uppläst! (Lite fundersam dock på namnet på boken... det handlade inte om Roger och Rebecka i någon större utsträckning ).

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Alfredsson