Skulden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Aloyisus Archer (del 1)
Antal sidor
493
Utgivningsdatum
2019-11-18
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789178352814

Skulden E-bok

(10 röster)  |   Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-11-18

Styckköp

49
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Året är 1949. Krigsveteranen Aloysius Archer har precis avtjänat ett fängelsestraff för ett brott han inte begått. Hans övervakare har gett honom stränga order: anmäl dig med jämna mellanrum, skaffa ett jobb, drick ingen alkohol och umgås inte med kvinnor på glid.

I en mörk bar i småstaden Poca City får Archer ett jobberbjudande: han ska driva in en skuld åt en lokal affärsman. Men det som skulle vara ett enkelt jobb slutar med att Archer blir misstänkt för mord. För att rentvå sitt namn och rädda sig undan galgen är det upp till honom själv att hitta den verkliga mördaren.

Skulden är första delen i bästsäljaren David Baldaccis nya serie om krigsveteranen Aloysius Archer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Skulden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sökte en bok till en tonårig pojke
  Frasius, 24 november 2022

  Sökte en bok till en tonårig pojke och funderade på Baldaccis böcker. Köpte Skulden som e-bok för att på ett billigt sätt se om det var en passande författare. Deckarstoryn i sig var bra, men Baldacci infogar beskrivningar av sex som visserligen inte innehåller några konkreta detaljer men som ändå är skrivna för att kittla läsaren (d.v.s. upphetsningen). Därför valde jag bort den för pojken, och jag är själv också helst utan detta.

 2. David Baldacci
  Bo Stefan Eriksson, 17 december 2019

  Jag hade förväntat mig mer av Baldacci. Enligt mitt tycke i te så spännande och i intressant som andra av hans böcker

 3. Annorlunda Baldacci
  Nickan, 3 december 2019

  Jag älskar verkligen David Baldacci och har läst alla hans böcker. Skulden har en ny huvudperson och i början av boken fick jag kolla så det verkligen var David Baldacci som var författare! En helt ny typ av karaktär och en annan stil på själva skrivandet. Kände mig från början besviken men den tar sig och andra halvan av boken var riktigt bra och jag tror jag kommer att tycka riktigt mycket om den nya karaktären - kallad Archer. Egentligen är det ju kul att en etablerad författare med så mån... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av David Baldacci