Livvakten (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (315.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ebba Tapper (del 2)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2021-09-27
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178354962

Livvakten Ljudbok

(123 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-09-27

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Miljardären Martin Spendel mördas och snart grips hans fru för mordet, affärskvinnan Anita Spendel. Köhlers Advokatbyrå med den skarpa utredaren Ebba Tapper tar sig an Anitas försvar. Ebbas efterforskningar leder henne mot en parallell värld med gängskjutningar, droger och trafficking.

På andra sidan stan kämpar förortstjejen Bianca Aquilera med att få vardagen att gå ihop. Hon är ensamstående mamma, lever på existensminimum och har ett ex som åker in och ut på kåken. Men så förändras allt. Bianca rekryteras till en topposition inom Spendels fraktbolag. Ingen förstår hur det har gått till. Hennes väg mot makten ter sig alltför snabb och omgärdas av frågetecken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Livvakten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 29 december 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Livvakten av författaren Anna Karolina är den andra boken i serien om den före detta polisen/biträdande juristen Ebba Tapper. Den första boken heter Försvararen. Jag har läst den boken, och även alla andra böcker som författaren har skrivit, och jag har tyckt om dom alla. Och jag tyckte även om den här. Kan absolut rekommendera Livvakten, men läs allra helst Försvaren först.

 2. Annorlunda upplägg.
  -, 25 oktober 2021

  Bra story men för kort slut. Upplagt för uppföljare.

 3. Grym
  -, 16 oktober 2021

  Grymt bra!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anna Karolina