Romantik för realister (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (171.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2021-08-10
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178356782
Romantik för realister (ljudbok)

Romantik för realister Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-08-10

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sasha förstår inte varför hennes syster vill att hon ska sluta sitt jobb som assistent åt chefredaktören på bokförlaget Blanck & co.
Okej, hon kanske är aningen sönderstressad, konstant rädd för chefredaktörens raseriutbrott och är tvungen att äta sin lunch på tre minuter - dessutom är hennes chefs jobbmobil det hetaste, och enda, förhållandet hon har haft på tre år, men i slutändan är det ju värt det. För hon älskar allt som har med romance att göra. Särskilt den bästsäljande författaren Liv Ekmans böcker. Liv Ekman som är förlagets stjärnförfattare och som har deadline om en månad, men som ännu inte har skrivit ett ord.

En regnig dag blir Sasha utelåst ur sin egen lägenhet och träffar för första gången sin granne Lukas, som är en blonderad, romantikhatande realist som ändå verkar veta en hel del om genren och som har flera exemplar av Liv Ekmans böcker hemma i hyllan ...

Ett specialuppdrag gör att de tvingas samarbeta, men livet är inte som i böckerna, där kärleken löser alla problem, eller?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Alice Ekström