Romantik för realister (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
231
Utgivningsdatum
2021-08-10
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178356799
Romantik för realister (e-bok)

Romantik för realister E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-08-10

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sasha förstår inte varför hennes syster vill att hon ska sluta sitt jobb som assistent åt chefredaktören på bokförlaget Blanck & co.

Okej, hon kanske är aningen sönderstressad, konstant rädd för chefredaktörens raseriutbrott och är tvungen att äta sin lunch på tre minuter - dessutom är hennes chefs jobbmobil det hetaste, och enda, förhållandet hon har haft på tre år, men i slutändan är det ju värt det. För hon älskar allt som har med romance att göra. Särskilt den bästsäljande författaren Liv Ekmans böcker. Liv Ekman som är förlagets stjärnförfattare och som har deadline om en månad, men som ännu inte har skrivit ett ord.

En regnig dag blir Sasha utelåst ur sin egen lägenhet och träffar för första gången sin granne Lukas, som är en blonderad, romantikhatande realist som ändå verkar veta en hel del om genren och som har flera exemplar av Liv Ekmans böcker hemma i hyllan ...

Ett specialuppdrag gör att de tvingas samarbeta, men livet är inte som i böckerna, där kärleken löser alla problem, eller?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Romantik för realister. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Skrattfest

    Herregud vilken bok! Jag har skrattat som en galning då den är helt galet rolig rakt igenom. Uppläsaren Victoria Flodström ger verkligen ett underbart intryck av karaktärerna. Att den även går i kärlekens tecken som en härlig feelgood ska göra är det bästa.
    Rekommenderas starkt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Alice Ekström