Lilla Chicago (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (148.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Alexander Salzberger
Utgivningsdatum
2021-10-12
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178357079

Lilla Chicago Ljudbok

(14 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-10-12

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Han växte upp i stadsdelen Gårdsten i nordöstra Göteborg. Tillsammans med sina barndomsvänner drogs han in i kriminalitet.

Det tajta gänget kallade sig för Vännerna och kom till att kallas senare för Gårdstensalliansen av media i kriget mot Bandidos. De skrämde bort Bandidos från området och hamnade sedan i en inbördes konflikt. En konflikt som ledde till ett krig som skördade människoliv.

Ali Khalil var ledare för en av grupperingarna som uppstod. Konflikten kulminerade i den uppmärksammade massakern på Vår krog och bar. Själv hamnade Ali Khalil i Kumlaanstaltens bunker med Sveriges farligaste brottslingar.

Ali Khalil överlevde, har lämnat kriminaliteten och är nu redo att berätta om uppväxten och livet i Göteborgs kriminella miljö.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lilla Chicago. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bladvändare
    Sara, 19 november 2021

    Mycket bra bok som berättar mer om vår samtid än vad man får i dagspress, bästa i sin genre och uppläsningen kunde blivit bättre.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna