Stranden (e-bok) Spara 61%
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Lina Lantz (del 1)
Antal sidor
496
Utgivningsdatum
2021-06-03
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178357253

Stranden E-bok

(6 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-06-03

Styckköp

19 49 Du sparar 61%
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det är 1988. Sextonåriga Erik och Peter har sommarlov och fördriver de långa dagarna på stranden med freestylelurarna i öronen. Från en dag till en annan försvinner Peter spårlöst. Rymde han hemifrån eller drunknade han? Det enda han lämnade efter sig var några blodiga kläder på stranden.

Drygt trettio år senare kommer den före detta polisen och livvakten Lina Lantz till skånska Sandinge. Hon har ärvt ett gammalt hus efter en vän till familjen och beslutar sig för att börja ett nytt liv i den lilla kuststaden tillsammans med sina katter.

När en ung man hittas mördad på stranden dras emellertid Lina motvilligt in i en utredning som leder henne tillbaka till händelserna den där sommaren för länge sedan.

Stranden, en deckare med både humor och mörka undertoner, är första delen i serien om Lina Lantz och hennes egensinniga morfar, den pensionerade polisen ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stranden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 21 juni 2021

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Stranden av den debuterande författaren Anna Breitholtz Monsén är en mycket bra svensk kriminalroman. Stranden är den första delen i en planerad bokserie, och jag ser fram emot att följa Lina Lantz och dom andra i kommande böcker. Stranden är välskriven, spännande, humoristisk, oförutsägbar och innehåller härlig åttiotalsnostalgi. Rekommenderas varmt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Breitholtz Monsén