Dödsjö (e-bok) Spara 71%
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mord i Skärgården (del 2)
Antal sidor
370
Utgivningsdatum
2021-07-27
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178357376

Dödsjö E-bok

(3 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-07-27

Styckköp

29 99 Du sparar 71%
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Kriminalkommissarie Eddie Öhlund kallas till platsen för ett vägbygge ute på Tjörn. En grävmaskinist har upptäckt kvarlevorna efter ett spädbarn. Stenungsundspolisens utredning kan inte avgöra vem som grävt ner barnet och varför, men när ytterligare ett nergrävt bylte påträffas i närheten inser Eddie Öhlund att han och kollegorna står inför prövning som de kanske aldrig kommer att hämta sig ifrån.

Dödsjö är den fristående fortsättningen på den rosade spänningsromanen Sjörök, den första boken i Elinor Kapps deckarserie Mord i skärgården, om kriminalkommissarie Eddie Öhlund på Stenungsundspolisen, som försöker pussla ihop sitt privatliv med jobbet som polis och mörkret han bär inom sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Dödsjö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bättre än den första
    Malin Björkman, 21 juli 2024

    Den första boken var bra men lite svårt att lära känna de nya karaktärerna. Här var det ju lättare, bra handling och bra skrivet. Jag läser nu den tredje boken. Rekommenderar den här serien

  2. Jättebra
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 23 september 2022

    Den andra boken om kriminalinspektör Eddie Öhlund var lika givande som första boken. Med både spänning och lite humor gör så att man bara vill läsa mer

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Elinor Kapp