Konsulten som inte ville bada (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
338
Utgivningsdatum
2021-05-25
Förlag
BOKFABRIKEN
ISBN
9789178357468
Konsulten som inte ville bada (e-bok)

Konsulten som inte ville bada E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-05-25

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En bok om svek och kärlek, att sluta till sitt hjärta.

Kenneth V Anderssons liv leker. Som framgångsrik konsult har han gjort sig en förmögenhet på att rationalisera bort anställda på olika företag. Hemma i lyxlägenheten njuter han av svindyra hämtmiddagar, fina viner och filmkvällar framför den exklusiva storbildsteven tillsammans med sin tio år yngre sambo. Kenneth är en mästare på att välja bort saker. Av bekvämlighetsskäl har han valt bort att gifta sig, skaffa barn och umgås med andra människor.

Men så en fredagskväll väljs han plötsligt bort själv. När flickvännen gör slut med honom rasar hela hans tillvaro samman. Plötsligt inser han hur brutalt ensam han är. Efter ett par misslyckade dejtingförsök åker han ut till sommarhuset i Baskemölla på Österlen för att slicka sina sår och pliktskyldigt besöka sin far på ett äldreboende i närliggande Simrishamn.

När den vresige och något senildemente fadern avslöjar att en familjehemlighet är orsak till mammans försvinnande för snart fyrtio år sedan påbörjar Kenneth en sällsam resa, där hans väg korsas av den mystiska Elisabet och hennes udda familj. I sin jakt på vad som verkligen hände hans mamma blottas hans förflutna bit för bit, och när sanningen avslöjas tvingas Kenneth konfrontera både sin barndom och sina känslor för Elisabet och sin pappa.

Konsulten som inte ville bada är en roman om att hitta sig själv, berättad med den humor och värme som blivit Mikael Bergstrands signum.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Konsulten som inte ville bada. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Konsulten som inte ville bada
    Elisabeth, 9 augusti 2022

    Jag tycker väldigt mycket om Mikael Bergstrands böcker och har läst flera. Tycker om hans skildringar av lite udda personligheter. Men detta var inte en bok i klass med de övriga jag läst; tunn historia och ett oengagerat slut. Blev besviken.

Visa alla 1 recensioner