Flykten (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-02-28
Förlag
Bokfabriken
Översättare
Lennart Olofsson
ISBN
9789178357819
Flykten (e-bok)

Flykten E-bok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-02-28

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ett oansenligt hus i ett skogsområde nära Washington har en hemlig funktion. Det rymmer avancerade säkerhetssystem och ska användas av FBI för samtal med ett av de mest betydelsefulla vittnen man haft, en ung kvinna som har en otrolig historia att berätta. Till huset har kommit en privatdetektiv och en annan man, en lejd mördare, bevakar platsen.

Kvinnan, Faith Lockhart, är där för att berätta allt hon vet om den framstående lobbyist hon arbetat åt och som försökt påverka amerikanska statens politik och samtidigt skaffat sig några ytterst blodtörstiga fiender. Men innan Faith hinner berätta sin historia avfyrar lönnmördaren sitt vapen och träffar fel offer.

Nu måste Faith ge sig på flykt undan de farligaste personerna i Förenta Staterna, tillsammans med en man hon inte känner men måste lita på, Lee Adams. En skoningslös jakt utspelar sig när både FBI och en mördare letar efter Faith och Lee.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Flykten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En deckare helt i min smak
    - (Skellefteå), 20 mars 2022

    Den här vill man inte släppa ifrån sig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Baldacci