Rättvisa före nåd (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Atlee Pine (del 4)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2021-11-26
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
Dimensioner
121 x 135 x 4 mm
Vikt
35 g
SAB
Hce
ISBN
9789178358311
Rättvisa före nåd (mp3-skiva)

Rättvisa före nåd

Mp3-skiva Svenska, 2021-11-26
242
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
FBI-agenten Atlee Pine har inte gett upp sin jakt på sanningen bakom kidnappningen av tvillingsystern Mercy. Efter att ha hittat bevis på att systern lyckades undkomma sina kidnappare trettio år tidigare ställs hon inför ett nytt mysterium: varför förblev Mercy spårlöst försvunnen?

När Atlee Pine identifierar kvarlevorna efter ett mordoffer tror hon sig ha hittat ledtråden hon behöver för att slutligen få klarhet i systerns öde och få svar på varför hennes föräldrar övergav Atlee som barn. För att nå hela vägen fram tvingas hon en sista gång riskera allt.

Rättvisa före nåd är den fristående upplösningen på David Baldaccis spännande thrillerserie om den iskalla ensamvargen Atlee Pines sökande efter sin försvunna tvillingsyster Mercy. Tidigare böcker i serien är Lång väg till rättvisa (2019), Minuten före midnatt (2020) och Mörkret före gryning (2021).

"Det är ingen överraskning att en av de bästa thrillerförfattarna skapar en av de bästa karaktärerna på länge." New York Times

DAVID BALDACCI är en av världens mest populära författare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 150 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista.

 

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rättvisa före nåd
  2. +
  3. Isbrytare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Isbrytare av Kristina Ohlsson (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 441 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Baldacci