Nu dör vi (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (213.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Camilla Stensjö (del 1)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2022-04-13
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178359042

Nu dör vi Ljudbok

(63 röster)  |   Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-04-13

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Lugnet i villaidyllen förbyts snabbt i panik när Camillas man Mikael skjuts till döds i hemmet samtidigt som Camilla och barnen gömmer sig i badrummet. Mikaels död är obegriplig och familjen hamnar i chock. I sorgen har Camilla ingen aning om hur hon ska närma sig barnen.

När polisen kör fast försöker Camilla själv ta reda på vad som har hänt, men när en stor sten kastas genom fönstret blir hon rädd att någon även är ute efter henne och barnen. Trots det måste hon ta reda på sanningen, och när fruktansvärda hemligheter avslöjas inser Camilla att hon inte har en aning om vem hennes man egentligen var.

"Detta är något nytt med grymma miljöer och känslobeskrivningar, hemligheter blandat med spänning. Det är en riktig bladvändare!" 5/5
@emmaochviktorlaser
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Nu dör vi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En spännande debut.
  -, 28 april 2023

  Efter att Camillas man skjuts hemma i villan ökar förvirringen och rädslan alltmer för Camilla och hennes två barn. Camilla förstår inte varför hennes man blev mördad eller av vem. Hon inser snart att hon inte vet vem hennes man egentligen var och inte heller vem hon kan lita på. Det enda hon vet är att hon måste ta reda på varför mannen blev mördad och vem han var för att hon och barnen ska kunna gå vidare. Spänningen stiger och det var svårt att lägga ifrån sig boken. Många hemligheter fram... Läs hela recensionen

 2. Rekommenderas inte
  -, 6 augusti 2022

  Tröttsamt med långdragna beskrivningar av känslor. Huvudpersonen var inte heller trovärdig med sina reaktioner och agerande.

 3. Långsam
  -, 16 juni 2022

  Knappast en spänningsroman. Gestaltning i all ära, men samma känslor behöver inte avhandlas sida efter sida. Om gestaltningen för att beskriva varje känslan tar flera sidor i anspråk, och dessutom upprepas när samma känsla återigen uppstår så stoppas handlingen upp totalt. Till slut brydde jag mig inte om hur det gick för personerna i boken.

 4. Betyg: 3,5 av 5
  Britt-Marie Kullin, 15 april 2022

  Den här boken, spänningsromanen Nu dör vi, är den första delen i en planerad bokserie, av den debuterande författaren Stina Flodén. En helt okej bok, som är läsvärd, och som jag kan rekommendera.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Stina Flodén

 • Släpp mig fri

  Stina Flodén

  Camilla och barnen lever under ständigt hot efter att maken Mikael mördats. Mannen som kidnappade dottern Hedda är fortfarande på fri fot, och Camilla och Hedda är de enda vittnena. En kväll knackar Camillas förflutna på dörren till familjens nya ...