Det andra arvet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (228.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Arvserien (del 1)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2022-08-01
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178359165
Det andra arvet (ljudbok)

Det andra arvet Ljudbok

(67 röster)  |  Läs 6 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-08-01

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
NOMINERAD TILL ÅRETS DECKARDEBUT 2022! (Crimetime Award)

"Det är välskrivet, drivet, och dramatiskt. En riktig bladvändare och en historia som sticker ut."
- juryn Crimetime Award Årets deckardebut

Sofie ärver sina morföräldrars sekelskiftesvilla på västkusten av en moster hon aldrig träffat. Hennes plan är att renovera huset till en perfekt sommaridyll, samtidigt som hon dokumenterar förvandlingen till en inredningstidning.

Renoveringen kantas av minnen från barndomens somrar i Skärviken, oförklarliga fotografier och alltför många glas bananlikör. Huset verkar gömma hemligheter, och i takt med att hon rensar ut, väcks allt fler frågor. Varför bröt morföräldrarna kontakten med Sofie, och hur kommer det sig att hennes mamma blir så upprörd när hon hör att Sofie är i Skärviken?

Huset som hon förknippat med skollov och salta bad känns inte längre tryggt, och hon börjar ana att någon iakttar henne i skydd av sommarnatten. Någon som vill att hon ska bli rädd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Det andra arvet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 8 mars 2023

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Det andra arvet, är författaren Malin Sanglerts debutbok. Och jag tyckte att det var en bra debut. Boken är välskriven, spännande, och inte helt förutsägbar. Jag kan absolut rekommendera den, och jag läser gärna fler böcker av författaren i framtiden.

 2. Det andra arvet
  -, 25 augusti 2022

  3 stjärnor. Bra och spännande i det stora hela. Ganska rafflande stundom.

 3. Det andra arvet.
  -, 13 augusti 2022

  Boken var välskriven och tidvis spännande. Jag saknade dock att få veta mer om vissa inblandade i slutet av boken, det kändes som att allt inte uppklarades (svårt att skriva vad utan att avslöja för mycket).

 4. Ett bra första försök
  -, 4 augusti 2022

  Över det hela bra, berättelsen har flyt och man vill veta vad som komma skall. Dock upprepar den sig lite, men det gör inte så mycket. Passar som semesterlektyr.

 5. Spännande bok, svårt att lägga ifrån sig....
  -, 4 augusti 2022

  Spännande bok, svårt att lägga ifrån sig.

 6. Spännande och krypande roman!
  Anna Andersson, 1 augusti 2022

  Såå behaglig att lyssna på med Katarina som uppläsare! Den var lätt att hänga med i och det sker saker som överraskar! Fint målande språk ganska detaljrikt skildrat. Rekommenderar denna!

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Malin Sanglert

 • Rotfast

  Malin Sanglert

  "...förrädiskt bra." - Inger Melin, Barometern Det var Haldis fel att hennes lillebror försvann i urskogen. Familjen splittrades, men trots att det är över trettio år sedan kan hennes dominerande far inte lägga det förgångna bakom sig. H...