Stilla trädgård i stormigt landskap (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2023-03-29
Förlag
Bokförlaget Arena
Medarbetare
Pennanen, Marja (form) / Koller, Lena (foto)
Dimensioner
248 x 178 x 24 mm
Vikt
747 g
SAB
Qe
ISBN
9789178435784
Stilla trädgård i stormigt landskap (inbunden)

Stilla trädgård i stormigt landskap

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-03-29
269
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Den välstrukturerade boken är rikt illustrerad och innehåller ritningar samt vackra och informativa bilder av fotograf Lena Koller. Författarens ingående kunskaper i kombination med det pedagogiska anslaget gör att både specialister och lekmän kan hitta inspiration." BTJ recenserar Stilla trädgård i stormigt landskap

I Stilla trädgård i stormigt landskap får vi följa hur en leråker förvandlas till den prunkande trädgården Erkes, fylld av trädgårdsrum skyddade från den pinande vinden.

I landskapsarkitekten Mona Wemblings trädgård Erkes vandrar man från trädgårdsrum till trädgårdsrum, skapade efter olika teman och användningsområden. Boken berättar om hur man skapar tydligt struktur i trädgården och sen fyller den med en oändlig mängd blommor, träd, häckar och grönsaker, tydligt avgränsade som olika små trädgårdar i trädgården. Här finns Kretaträdgården, trädgårdslunden, orangeriet, växthuset, kryddlandet och grönsaksodlingen. Dammrummet lockar grodor och andra trädgårdsdjur. Ängen blommar vilt, blomsterodlingen ger de vackraste buketter och i trädgårdens pottingshed kan man njuta av trädgårdens under på regniga dagar. Det och mycket mer!

Boken är rikligt illustrerad och fylld med tips, ritningar och inspirerande berättelser från en trädgårdsexpert.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stilla trädgård i stormigt landskap
  2. +
  3. Trädgård närmare naturen : Arts and Crafts och en vildare trädgård

De som köpt den här boken har ofta också köpt Trädgård närmare naturen : Arts and Crafts och ... av Nina Nordh (inbunden).

Köp båda 2 för 545 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stilla trädgård i stormigt landskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande, vacker bok fylld med kunskap
    C.J, 19 april 2023

    Mycket inspirerande bok som är fullmatad med lång samlad trädgårdgårdskunskap och vackra bilder. Passar både drömmare och praktiker. Jätteintressant med erfarenhetsåterföring efter varje beskrivning av typ av trädgårdsrum.

Visa alla 1 recensioner