Åter till savannen : på safari i Östra Afrika (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2015-01-21
Upplaga
1
Förlag
Gidlunds förlag
Medarbetare
Bjärvall, Anders (foto)
Dimensioner
225 x 175 x 15 mm
Vikt
526 g
SAB
Udade,Ug
ISBN
9789178449156
Åter till savannen : på safari i Östra Afrika (inbunden)

Åter till savannen : på safari i Östra Afrika

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2015-01-21
205
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
De flesta som åker på safari i östra Afrika har längtat länge efter att göra det. De har planerat, sparat pengar, läst böcker, tittat på TV-program, talat med andra som har gjort sådana resor. När det sedan är dags att lämna Afrika och åka hem har alla eller åtminstone de allra flesta fått sina förväntningar infriade. De har sett många stora däggdjur elefanter, lejon, apor, antiloper av olika arter med mera. De har säkerligen sett krokodiler och en mängd exotiska fågelarter. Därtill har de fått vara med om mycket som de kanske inte hade väntat sig.

 

I Åter till savannen berättar Anders Bjärvall om sina många möten med den östafrikanska naturen och vad man kan få uppleva där. Boken skildrar djurlivets olika arter och individer och hur man som människa kan ha turen att befinna sig på rätt plats vid rätt tillfälle. Bjärvall vänder sig till er som redan varit på safari. Ingen resa är den andra lik och han visar eftertryckligt att alla som åker igen kommer att få nya upplevelser. Och han vänder sig naturligtvis till alla er som ännu inte varit på safari men som funderat på att göra det. Åk innan det blir för sent, ni kommer att få många spännande och intressanta upplevelser och många av er kommer att längta tillbaka och vilja återvända.

Anders Bjärvall, född 1938, är zoolog och välkänd rovdjursexpert, verksam på Naturvårdsverket under 30 år, ofta anlitad av radio och TV och som färdledare på många safaris till nationalparkerna Ruaha, Mikumi och Selous. Han har tidigare skrivit Trettio år med rovdjur och människor och flertalet andra böcker om däggdjur i Sverige och Europa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Åter till savannen : på safari i Östra Afrika
  2. +
  3. Hundraelva nordiska evertebrater

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hundraelva nordiska evertebrater (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Bjärvall

  • Nyfiken på fåglar : Axplock ur dagböcker under 65 år

    Anders Bjärvall

    Kan det finnas ett bättre och mera spännande fritidsintresse än att vara ornitolog alltså att titta på fåglar? Något som man kan börja med i mycket unga år och fortsätta med under hela livet. Något som man kan utöva i stort sett när som helst och ...