Ensam med katt (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-09-11
Förlag
A Nice Noise
Dimensioner
136 x 125 x 10 mm
Vikt
56 g
SAB
Hc.017
ISBN
9789178531202
Ensam med katt (mp3-skiva)

Ensam med katt

Mp3-skiva,  Svenska, 2020-09-11
289
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ensam med katt Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ensam med katt är en självständig fortsättning på Nils Uddenbergs Gubbe och katt som handlade om hur han och hans hustru tog sig an Kissen, en hemlös katt som en snöig vinter bosatte sig i deras trädgårdsförråd och väckte deras kärlek. Men en dag blev Nils Uddenberg plötsligt ensam då hans hustru hastigt avled. Han saknar henne mycket och det gör Kissen också.

Båda tvingas hantera sin sorg och finna sig tillrätta med nya rutiner och vanor. Med utvikningar i kulturhistoria och vetenskap berättar Nils Uddenberg om sin förändrade tillvaro som änkeman och om sitt och Kissens liv tillsammans. Kan samvaron med djur säga oss människor något viktigt om vad det innebär att vara människa? Kan en människa och en katt egentligen förstå varandra? Och hur är det med musik? Ibland verkar Kissen till och med uppskatta Nils musikstunder.

Sedan utgivningen 2012 har Gubbe och katt översatts till fler än tio språk och sålt i över hundra tusen exemplar. Liksom den förra boken är Ensam med katt illustrerad med Ane Gustavssons oemotståndliga akvarellmålningar.

 

Sagt om boken

"Personligt och klokt om hur det är att drabbas av en stor sorg, och vilken betydelse ett husdjur kan få när man plötsligt blir ensam." Ica-Kuriren

"En given bok för kattälskare, men även skeptikern kommer bli charmad och nyfiken på kattdjur efter att ha läst denna så humoristiska, ömsinta och informativa skildring av en man och hans katt. Ane Gustavssons illustrationer är en upplevelse bara de." BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ensam med katt
  2. +
  3. Katter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Katter av Helene Lumholdt (inbunden).

Köp båda 2 för 528 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nils Uddenberg