Slutet blir vår början (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-05-06
Förlag
A Nice Noise
Översättare
Maria Lundgren
Originaltitel
We Begin at the End
SAB
Hce
ISBN
9789178532223
Slutet blir vår början (mp3-skiva)

Slutet blir vår början

Mp3-skiva Svenska, 2022-05-06
299
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
En ovanligt gripande och känslostark spänningsroman med oförglömliga karaktärer - om den eviga kampen om ont och gott inom människan, och om hur långt vi är villiga att gå för att skydda vår familj.

För 30 år sedan blev Vincent King en mördare. Nu har han släppts från fängelset och är tillbaka i sin hemstad Cape Haven, Kalifornien. Alla är inte glada att se honom. Som Star Radley, hans ex-flickvän och syster till flickan han dödade. Och Walk, hans bästa vän, som numera är polischef och som var den som satte dit honom.

Duchess Day Radley, Stars dotter, är tretton år gammal och självutnämnd laglös. Hon gör som hon vill, men framförallt vakar hon över sin femårige lillebror Robin. När Duchess försöker skydda sin mamma, vars destruktiva liv tar sig alltmer desperata former, startar hon oavsiktligt en kedja av händelser som får tragiska konsekvenser för hennes familj - och för hela staden.

Kan vi verkligen fly vårt förflutna - eller är det dömt att upprepa sig?

 

Sagt om boken

"En av de där sällsynta böckerna som överraskar under läsningen och sedan dröjer sig kvar i dig långt efter att du läst klart den . en känslomässig käftsmäll." Kristin Hannah

"En hjärtskärande bladvändare." Good Morning America "Förtjusande, pulshöjande spänning." O, The Oprah Magazine "En vackert skriven spänningsroman, fylld av oförglömliga karaktärer. Ett intrikat vävt porträtt av en småstad där nya och gamla synder krockar." Jane Harper "Prosa lika kusligt vacker som platsen den beskriver, du kommer att tänka på den här romanen långt efter att du lagt den ifrån dig." Newsweek

Om författaren

Chris Whitaker är brittisk författare. Slutet blir vår början, hans tredje roman, har blivit hans stora kommersiella genombrott och vann The Gold Dagger, för 2021 års bästa spänningsroman i Storbritannien.
Visa hela texten

Fler böcker av Chris Whitaker