Det lilla hotellet på rue d'Amour (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (223.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2019-01-07
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789178610112

Det lilla hotellet på rue d'Amour Ljudbok

(22 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-01-07

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Paris 1965: Rum nummer ett på lilla Hôtel d"Amour på rue d"Amour i det sjätte arrondissemanget är större och finare än de andra, och det är rummet som berättar historien om de människor som kommer och går. Till sin hjälp har hon La clé, nyckeln som följer med gästerna ut på stan och kan avslöja vad som sker där; La fenêtre, fönstret, som berättar vad som händer ute på gatan och Bakélite, den gamla telefonen som skvallrar om inkommande samtal. Berättelsen handlar också om den unga städerskan Estelle som tvingats fly från sin onde far i en landsortsby, om hennes längtan efter kärlek och om rummets ständiga oro för henne. Under historiens gång upplever rummet glädje och sorg, kärlek och svek, hopp och förtvivlan, lögner och svidande sanningar. Och till och med ett giftmord! Som om detta inte vore nog är rummet och hennes vänner nervösa för att den skrikande, svärande och ytterst labile ägaren Darcel Chagal ska göra allvar av sitt hot om att sälja hotellet.

Det lilla hotellet på rue d"Amour är en mysig feelgood fylld med härlig Parisnostalgi och ett och annat oväntat spänningsmoment.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det lilla hotellet på rue d'Amour. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Dag Öhrlund!!!!!
  NJ, 2 augusti 2019

  Läst många Dag Öhrlund böcker och blev lite undrande men beslöt att lyssna vidare. Blev bara bättre och bättre och kunde gärna fyllts på med lite fler berättelser från Hotellet. Tack för en trevlig bok.

 2. Feelgood bok trots giftmord, lögner och svek.
  Annika, 3 februari 2019

  Först blev jag väldigt förvånad! Handlar boken om ett hotellrum?
  Dag Öhrlund är ju känd för bl a böcker om den råa och känslokalla Christopher Silverbielke. Jag
  hade alltså andra förväntningar. Efter något kapitel blev jag helt överförtjust till boken om Det lilla hotellet på rue dÁmour. Det är en underbar feelgood bok trots att det förekommer lögner, sorg, svek, förtvivlan och giftmord i handlingen. Jag började längta till Paris och visst har jag bott på liknade hotell när jag varit... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Dag Öhrlund