Fröken Liljekonvalj (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (270.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2019-06-03
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789178611430

Fröken Liljekonvalj Ljudbok

(23 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-06-03

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Liv Sandell har skapat en framgångsrik karriär i sociala medier. Via sin populära livsstilsblogg släpper hon varje dag in tiotusentals följare i sitt liv.
Efter skilsmässan från barnens pappa bestämmer hon sig för att det är dags för en förändring. Hon byter livet i Stockholms innerstad mot en lugnare tillvaro i förorten Flädersta, där hon själv växt upp.
Flytten verkar först bli precis den nystart Liv tänkt sig och hon träffar både nya bekanta och gamla barndomsvänner. Och vad var det nu man sa om gammal kärlek den rostar visst aldrig. Eller?
Men mitt i villarenovering och bloggande blir det allt mer uppenbart att Livs återkomst inte välkomnas av alla. Anonyma hotmeddelanden börjar plötsligt dyka upp och snart känner hon sig förföljd även i verkligheten.
Är området verkligen så idylliskt som Liv minns? Vem skickar hoten och varför kommer de just nu? Och vad hände egentligen den där försommarkvällen för snart tjugo år sedan när grannflickan hittades död vid badplatsen? Liv inser att hon är mer insyltad i den gamla gåtan än hon kunnat ana och att det finns någon därute som inte har glömt det.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Fröken Liljekonvalj. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mysig feelgooddeckare
  millimys_books (Veberöd), 12 september 2019

  Här har ni en riktig Mysdeckare som lättast kategoriseras som en "Feelgooddeckare". Den har substans och ger mersmak för denna genre.
  Jag gillar Emilssons sätt att skriva. Språket flyter på och det är lagom mycket av allt! Den här bjuder på spänning som bara gör att jag vill läsa mer!

  Vi får följa Liv, nyskild livsstilsbloggare som närmare sig de 40. Liv flyttar tillbaka till sitt barndomshus från storstaden. Plötsligt börjar det dyka upp mail & sms med hotelser. Läsaren leds in ... Läs hela recensionen

 2. Läsvärd
  Sofia, 2 juli 2019

  Spännade tvist på slutet och intressant på vägen dit! Dock lite väl könsnormativ och klyschig emellanåt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kristin Emilsson