Förföljda (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (177.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nick Johansson och Klara Pil (del 3)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2019-07-22
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789178611904

Förföljda Ljudbok

(103 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-07-22

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Del 3: Nick Johansson och Klara Pil.

Kriminalkommissarie Nick Johansson och hans sambo Sussi, som också är polis, håller på att separera. Mitt under flytten sker ett kallblodigt mord på gatan utanför deras lägenhet på Kungsholmen i centrala Stockholm. Nick tvingas mobilisera all kraft och kompetens han någonsin kan när det visar sig att mordet på gatan bara är början.

Samtidigt går Nicks kollega Klara Pil en enormt tuff rond mot sina sjukdomsdemoner. Hon blir dock snabbt tvungen att sätta det egna måendet åt sidan, för mördaren verkar ha börjat ringa in polisteamet som jobbar med den här utredningen - och skyr inga medel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Förföljda. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så spännande.
    -, 13 december 2023

    Spännande och otäck. Blir berörd av allt som händer.

  2. Självplågeri
    -, 12 juli 2023

    Jag vet inte varför jag fortsatt lyssna, det måste va någon form av självplågeri. Det är för mycket småsaker, som vanligt, som Luxenburg missar men jag tar de stora fadäserna. NEJ man orkar INTE jobba under en pågående cellgiftsbehandling, än mindre genomgå en adoption av ett traumatiserat barn (fast sagda barn i boken sover gott om nätterna och är inte alls märkt av sina 5 första år. Ännu en overklig skildring) och va ensamstående mamma. Man går INTE från en cellgiftsbehandling till sitt job... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lotta Luxenburg