Farligt beskydd (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Vaxholmsmorden (del 3)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2019-11-01
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
134 x 134 x 16 mm
Vikt
164 g
SAB
Hc
ISBN
9789178615148
Farligt beskydd (cd-bok)

Farligt beskydd

CD-bok Svenska, 2019-11-01
266
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Försommarvärmen har precis anlänt till skärgårdens huvudstad Vaxholm när en ung doktorand hittas mördad i sitt torp ute på Bogesund. Den enda rimliga förklaringen till det brutala dådet verkar vara rånmord, men när ytterligare en person tas av daga inte långt därifrån börjar polisen misstänka att något annat ligger bakom.
Skärgårdstidningens chefredaktör, Angelica Moe, följer utredningarna noga. Samtidigt har hon en tuff situation privat med sin sons far som helt oväntat hör av sig från fängelset med en begäran om att få träffa sitt barn.
Angelica blir involverad i jakten på gärningsmannen men varken hon eller polisen anar att svaren de söker ligger dolda på havets botten, bland de gamla militära lämningarna efter andra världskriget. Inte heller är det någon som ser kopplingen mellan de grova brotten och den man ute på Grinda som kort innan första dödsfallet flygs akut till Karolinska universitetssjukhuset i Solna efter att ha vaknat mitt i natten med kroppen fylld av otäcka blåsor.
När man väl börjar förstå hur allting hänger samman kan det vara för sent.

Farligt beskydd är den tredje, fristående, delen i serien om Angelica Moe där vi får möta en annan sida av Vaxholm än den traditionella skärgårdsidyllen.

LINDA SUNDGREN är journalist med ett stort intresse för kriminalfrågor. Genom åren har hon skrivit åtskilliga artiklar om brott och straff, men också om försvaret och sjöfart.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Farligt beskydd
  2. +
  3. Skärgårdsmorden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skärgårdsmorden av Lars Bill Lundholm (cd-bok).

Köp båda 2 för 532 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linda Sundgren