Stora boken om dinosaurier (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2020-01-14
Förlag
Lind & Co
Översättare
John-Henri Holmberg
Originaltitel
Knowledge Encyclopedia Dinosaur!
Illustratör/Fotograf
Peter Minister, Arran Lewis, Andrew Kerr, Peter Bull, Vlad Konstantinov
Dimensioner
310 x 260 x 19 mm
Vikt
1372 g
SAB
uUdbbhe
ISBN
9789178615377

Stora boken om dinosaurier

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-01-14
174
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Så här har du aldrig tidigare upplevt dinosauriernas tid! Stora boken om dinosaurier är full av fantastiska bilder med 3D-effekter som ger nytt liv åt den förhistoriska världen. Se dessa imponerande varelser porträtterade med större detaljrikedom än någonsin förut.

Stora boken om dinosaurier är ett spännande uppslagsverk över det förhistoriska djurlivet. Boken innehåller alla stora grupper av dinosaurier och dessutom vattenlevande reptiler, flygande pterosaurier och andra förhistoriska djur.

Nya fakta och teorier låter dig ta del av den senaste utvecklingen inom dinosaurieforskningen. Boken är fylld av fakta, tabeller, tidslinjer och inte minst anslående illustrationer. Se hur historiens giganter får liv framför dina ögon!

I samma serie har tidigare utgivits på Lind & Co: Stora boken om rymden, Stora boken om människokroppen, Stora boken om vetenskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stora boken om dinosaurier
  2. +
  3. Alice i Underlandet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alice i Underlandet av Lewis Carroll (inbunden).

Köp båda 2 för 253 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stora boken om dinosaurier. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderas!
    Kaffeläsaren, 30 mars 2020

    Stora boken om Dinosaurier är ett imponerande uppslagsverk över den förhistoriska världen. Boken är fullspäckad av maffiga 3D-bilder på Dinousarier, de är så välgjorda att de ser levande ut och som att de ska komma ut genom boken när man läser. Vi får följa evolutionsprocessen och se när Dinosaurierna kom till liv från början. Det här är en bok för alla barn som är nyfikna på dessa urtidsdjur. Alla olika Dinousarier presenteras utförligt över ett uppslag med bilder och information om hur de l... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av John Woodward