När sista strofen klingat ut (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Anki Karlsson (del 5)
Utgivningsdatum
2020-02-10
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Scheutz, Sophia (form)
Dimensioner
139 x 125 x 5 mm
Vikt
34 g
SAB
Hc
ISBN
9789178616350
När sista strofen klingat ut (mp3-skiva)

När sista strofen klingat ut

Mp3-skiva,  Svenska, 2020-02-10
249
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
När sista strofen klingat ut Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Det lackar mot jul i Mullvalds socken. Anki och barnbarnet Maja är i full gång med förberedelserna inför familjeinvasionen från fastlandet. Ankis parhäst Tryggve har däremot riktat in sig på en lugn och skön julhelg tillsammans med rottweilern Putte.

Helt oannonserat dyker så Tomas och Nils upp, ett par som Anki och Tryggve lärt känna på en resa till Italien. Paret ska semestra på Gotland över jul och Tomas har bestämt sig för att lösa mysteriet med vad som hände hans gammelmoster Dagny när hon på fyrtiotalet kom tillbaka till Gotland från ett liv som missionär i Afrika.

Allt går dock inte bara sin gilla gång med bullbak, köttbulletrillning och gamla brev från Afrika. Maja har tonårsproblem som Anki har svårt att hantera och ju närmare Tomas kommer sanningen om sin gammelmosters försvinnande, desto mer spänd blir situationen i en för honom okänd familj i socknen. Kommer sanningen fram står den familjen inför total kollaps. För att göra ont värre drar en rejäl snöstorm in över Gotland och lamslår hela ön.

När Anki i vanlig ordning handlar först och tänker sedan blir situationen riktigt farlig, och från fastlandet finns ingen hjälp att få alla kommunikationer är avskurna.

MARIANNE CEDERVALL har i drygt tio år varit oerhört populär med sin serie om Mirjam och Hervor. 2015 kom Av skuggor märkt, den första boken i feelgood-deckarserien med den Gotlandsbaserade och något motsträviga mysterielösarduon Anki och Tryggve. Och i januari 2020 är Anki och Tryggve tillbaka för femte gången!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När sista strofen klingat ut
  2. +
  3. I gryningen andas inget

De som köpt den här boken har ofta också köpt I gryningen andas inget av Marianne Cedervall (inbunden).

Köp båda 2 för 467 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marianne Cedervall