Gretas historia: Ingen är för liten för att göra något stort (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (51.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ella Schartner
Utgivningsdatum
2019-09-23
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789178618606

Gretas historia: Ingen är för liten för att göra något stort Ljudbok

(9 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2019-09-23

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
För att vara en sensommarmorgon i Stockholm var den 20 augusti 2018 extremt varm. På nyheterna kunde man höra att temperaturerna de senaste månaderna varit ovanligt höga och att skogsbränder härjade runt om i Sverige. Den dagen inledde den då femtonåriga Greta Thunberg sin strejk framför riksdagen: Vi kan inte vänta längre, politikerna måste göra något för att rädda miljön.

Förbered er på en historia om hopp, mod och övertygelse. Detta är berättelsen om Greta Thunberg, men också om många andra barn över hela världen som trotsar vuxenvärldens ointresse och bristande engagemang och kämpar för en bättre framtid. Man är aldrig för liten för att göra skillnad.

Greta Thunberg, född 2003, är miljöaktivist. I augusti 2018 strejkade hon från skolan och satte sig framför riksdagshuset för att uppmana politikerna att vidta åtgärder mot den globala uppvärmningen. Hennes initiativ spred sig långt utanför Sveriges gränser och inspirerade ungdomar världen över. Greta har deltagit, och dessutom talat, på FN:s klimatkonferens i Katowice och Världsekonomiskt forum i Davos. Hon är nominerad till Nobels fredspris 2019 och hon slutar inte att kämpa för vår planets överlevnad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Valentina Camerini